//super awesome !
Sweet Owner

THE N.A.I.N




Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Tashort
Others:   


Merdeka dua kali !

HAHA , amende lhaa aku merepek nieh ek ? tittle aku siap taknak macam pundek lagi lha kan . HAHA , ade aku kayyy (!) nie lhaa weyh , aku punyer tittle tuh tentang exam aku yang dah habessss . fuhhh , akhirnyerrrr bebas jugakk aku dari buku yang merepek2 tuh . ehhh , tapi tahun depan aku Form3 lhaa pulakkk . arhhhh ! PMR suck ! cibaiiii , sumpah aku tak b'sedia . form2 niee aku asyik main2 jeaaa , tak pernah fokus . tahun depan aku dah tekad dalam diri aku , aku akan berubah sedikit demi sedikit n aku nak try single tahun depan :D wahhh , salam sikit (Y) #takpayah nak salam sgt lhaa kan . tapi kalau lhaa aku couple lame ngn Zuraidi tuhh , alhamdulillah :') memang aku sembahyang tahjud lhaaa , sujud syukur aku malam2 . HAHA , lima waktu pon tak cukup nak sembahyang cengitu lagi lhaa kan . sengal betol aku niehhh = =' klhaaa , bye <3